RÓLUNK ELÉRHETŐSÉG

 

HÍREK

Rólunk

 

Az EZÜSTNET Internetező Idősek Országos Egyesülete - rövid néven EZÜSTNET Egyesület - fő célja közhasznú szolgáltatásokkal az idős emberek minél szélesebb körének megteremteni a lehetőségét ahhoz, hogy az információs társadalomba bekapcsolódjanak.

Támogatja az idősek Internet-oktatásának programjait, az ismeretterjesztés és oktatás szakmai fejlesztő- és háttérbázisának működtetését,
- segítséget nyújt, és maga is kezdeményez a tevékenységhez kapcsolódó rendezvényeket, képzéseket, látogatásokat,

-   elősegíti a megszerzett számítástechnikai ismeretek bővítését, gyakorlási lehetőséget, nyelvi képességfejlesztést,

-  különböző programokkal - kirándulások szervezésével, múzeum-, színházlátogatásokkal, zenei rendezvények, egészségügyi programok ajánlásával, szabadidős tevékenységek szervezésével - biztosítja tagjai és csatlakozó idősek részére az életminőségük, esélyegyenlőségük és érdekérvényesítésük javítását,

-  kapcsolatokat és együttműködést alakít ki és ápol a hasonló tárgykörben működő szervezetekkel, bekapcsolódik nemzetközi projektekbe.

- Az Egyesület 2024. évben támogatást nyert a Budapest Főváros XI. ker. Újbuda Önkormányzat működési pályázatán - 80 ezer Ft  értékben.
A támogatás az éves működési költségek kiegészítésére kerül felhasználásra.

  Közhasznú önkéntes tevékenységekkel, közfeladatok vállalásával segíti, támogatja a jogszabályokban meghatározott állami vagy önkormányzati feladatok megvalósítását.

Az Egyesület céljainak megvalósítása érdekében támogatókat nyer meg, pályázatokon indul és adományokat fogad el. 

A NEA Közösségi Környezet Kollégiuma 2024. évi pályázatán az Egyesület működésre 400.000 Ft támogatást nyert. A támogatásból működési költségeket és kulturális program lebonyolítását valósítja meg.

Az EZÜSTNET Egyesület jogosult az SZJA 1 % gyűjtésére, amely hozzájárul az alapvető céljainak eléréséhez. Adószám: 18262177-1-43

Tagjaink között szívesen látjuk tagként mindazokat az idősödő Internetezni vágyókat, akik elfogadják az Egyesület Alapszabályát, és közösségünk célkitűzéseit magukénak érzik.

Jelentkezni lehet az ezustnet@hotmail.com  címen e-mailben: név, lakcím, telefon, érdeklődési kör és email cím megadásával.


Szervezetünk főbb adatai, felépítése:

EZÜSTNET - Internetező Idősek Országos Egyesülete

Elnök: Takács Márta

Székhely: 1119 Budapest, Etele út 55.

/Budapesti Művelődési Központ/

Honlapunk elérhetősége: www.ezustnet.hu
Társadalmi szervezet nyilvántartás száma: 12681, nyilvántartásba vétel ideje: 2007. október 2.
Tevékenysége: oktatás, ismeretterjesztés
Adószám: 18262177-1-43


Egyesületi képek és
prezentációk


MEGHÍVÓK


Archívum(régi események)

OKTATÁSOK

EGYESÜLETI INFORMÁCIÓK

- tagok
-jegyzőkönyvek
- határozatok
- beszámolók
- tervek
- dokumentumok


KULTÚRA

MUNKÁINK